Суспільство

Брижинський пояснив доцільність створення окремої установи з надання соціальної допомоги ветеранам

30 січня 2024 року начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський запропонував керівництву міськради Чернігова створити комунальне підприємство, яке займатиметься справами ветеранів і їхніх родин. Документ із відповідним зверненням до в. о. чернігівського міського голови він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. 

Через кілька годин після публікації звернення начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський пояснив доцільність створення в Чернігові окремої установи з надання соціальної допомоги ветеранам: 

Наша пропозиція полягає в тому, щоб уже на базі наявних установ створити окрему установу або комунальне підприємство, що опікуватиметься суто ветеранами.

Його функціонал полягатиме втому, щоб, по-перше, вести облік ветеранів, щоб координувати діяльність усіх соціальних служб, громадських організацій, які задіяні в цій сфері, щодо підтримки ветеранів і членів їхніх родин.

Щоб принцип нашої взаємодії був такий, що не від ветеранів надходить ініціатива про надання їм допомоги, а від цієї служби. Рішення про створення повинна ухвалити міська рада, – зазначив начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button