Суспільство

«Будинок хаскі»: унікальна локація для перезавантаження на Чернігівщині

Альпаки, коні, хаскі, алабаї, павліни, косуля і навіть лисенята мирно співіснують на Чернігівщині. Мова йде про мальовничий комплекс «Будинок хаскі» у Кладьківці.

У рамках Державної програми «єРобота» власник гостинної садиби «Будинок хаскі» (комусь вона відома під назвою «Конюшня «Стара пристань») Анатолій Прокопець отримав грантові безповоротні кошти та придбав пару альпак.

Альпаки швидко пристосувалися до нових умов та доволі контактні до людей, особливо їх цікавлять «смаколики», якими дозволяє власник їх погодувати.

Після повної адаптації тварин, Анатолій Прокопець планує долучати їх до створення нового виду послуг – трекінгу з альпакою.

Соціальною також виявилась і молода косуля, яка прибилась до садиби і залишилась тут серед інших тварин. Крім альпак та косулі на подвір’ї з’явилось ще й двоє лисенят, які були знайдені у лісі. Крім знайомства з новими мешканцями, гостинна садиба «Будинок хаскі» пропонує нову додаткову послугу – оздоровлення в апі – будиночку, адже на найближчу перспективу власник планує розвивати ще й бджільництво, створювати відповідну продукцію та пропонувати його продукцію відпочиваючим. 

Джерело: Чернігівщина туристична запрошує

Ще статті по темі

Back to top button