Суспільство

Бути чи не бути: у Атрошенка вирішують долю нічного алкоголю

Чернігівська міська рада просить мешканців міста висловити свою думку, стосовно питання про зняття обмежень на торгівлю алкогольними напоями після 22 години у м. Чернігові.

Проголосувати «за» чи «проти» цього може кожен мешканець міста, а знайти питання можна на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради в рубриці «Опитування» (права колонка).

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі Чернігівської міської ради.

З 28 листопада 2014 року у м. Чернігові діє рішення Чернігівської міської ради (45 сесія 6 скликання) «Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території м. Чернігова у нічний час». Метою прийняття рішення було попередження шкідливого впливу споживання алкоголю на здоров’я мешканців, зменшення порушень громадського порядку та кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння.

За офіційними даними управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради кількість випадків отруєння алкоголем за час дії зазначеного рішення зросло в 1,6 рази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко каратиме своїх підлеглих за алкогольні запахи в кабінетах

Надати коректну оцінку динаміці змін кількості порушень громадського порядку та кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння за даний період, немає можливості, оскільки відбулось реформування органів захисту правопорядку.

За таких обставин мета цього рішення не була досягнута.

Ще статті по темі

Back to top button