Суспільство

Частину вулиці Пушкіна перекриють на місяць

У Чернігові по вулиці Пушкіна від перехрестя з вулицею Гетьмана Полуботка до вулиці Коцюбинського перекриватиметься рух автотранспорту для реконструкції водопроводу великого діаметру. Перекриття руху, дозволене рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 16 вересня, буде з 20 вересня по 24 жовтня. Воно необхідне задля запобігання виникненню аварійних ситуацій при проведенні робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вул. Льотній завершують ремонт тротуарів (Фото)

Реконструкцію здійснить КП «Чернігівводоканал». За інформацією, наданою підприємством, водопровід на цій ділянці діаметром 500 мм було побудовано зі сталевих труб у 1983 році. На даний час трубопровід виробив свій термін експлуатації, має численні пошкодження, раковини, тріщини, сліди корозії. Аварійні ситуації, які відбуваються на зазначеному трубопроводі, призводять до перекриття водопостачання населенню та підприємствам вулиць Пушкіна, Гетьмана Полуботка, Святомиколаївська, О. Міхнюка та прилеглих до них.

Для запобігання виникненню цих аварійних ситуацій проєктом реконструкції водопроводу передбачається заміна існуючого трубопроводу на поліетиленові питні труби класу ПЕ 100 SDR 17 діаметром 560 мм, а також заміна засувок, встановлення пожежних гідрантів, заміна існуючих колодязів на нові залізобетонні, перепідключення споживачів.

fadf7a1dbfce6b28aa9e3ea94d4c28e7-max

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button