Суспільство

Чаус анонсував кадрові зміни в Чернігівській ОВА і районах

Найближчим часом на Чернігівщині відбудуться певні кадрові зміни. Зокрема, будуть змінені кілька керівників структурних підрозділів Чернігівської обласної військової адміністрації. Прогнозуються також рокіровки в районних адміністраціях.

Про це в інтерв’ю «ЧЕЛАЙН» розповів голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Нині вже точно відомо, що заяву на звільнення написав Андрій Кужель, який із березня 2022 року очолював Чернігівську РВА.

«Я попросив Андрія прийти і у нас була розмова. Я пояснив чому і попросив написати заяву. Андрій прийшов до нас в дуже непростий час. В час активної військової фази. Андрій має військовий досвід, він бойовий, це дуже порядна людина. Але зараз в цих умовах стоять основні завдання відновлення, постійного спілкування з громадами, підтримка, підрядники, будівельні матеріали, генератори, благодійники. Це та історія, яка, мені здається, Андрію навіть не цікава. Він іншого складу. Я був би радий якби він лишився в команді з іншою роллю, але поки це питання відкрите», — зазначив В’ячеслав Чаус.

На посаді керівника Чернігівського району В’ячеслав Чаус вже людину, яка працювала в комунальних структурах і має юридичні знання.

«Це не буде військова людина. Це буде людина, яка працювала у комунальних структурах, юрист, господарник. Я бачу тут людину, яка максимально кине всі сили на відновлення. Чернігівський район і Чернігів постраждали найбільше. Тому прийшов час активніше включитися в ті процеси. Зараз максимально треба працювати», — заявив В’ячеслав Чаус.

Що стосується районів та керівників структурних підрозділів Чернігівської ОВА, то тут також намічаються кадрові зміни.

«Будуть зміни. Я прогнозую зміни по керівниках структурних підрозділів, по районах у тому числі. Ми говоримо про ефективну командну роботу і взаємодію, яка допоможе якомога швидше відновити Чернігівщину і дути готовими у разі повторного наступу до ефективної роботи».

Ще статті по темі

Back to top button