Суспільство

У школах Борзнянської громади діти влаштовують заходи на підтримку ЗСУ (Фото)

У закладах освіти Борзнянської територіальної громади особливу увагу приділяють національно-патріотичному вихованню учнівської молоді. Саме школа має стати для кожної дитини осередком становлення громадянина-патріота України, готового самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну державу, сприяти єднанню українського народу та встановленню миру й злагоди в суспільстві.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці територіальної громади.

Протягом вересня у закладах освіти громади відбулися заходи на підтримку воїнів-захисників, які з кожним днем, ризикуючи своїм життям, наближають нашу Перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збагачуються знаннями та допомагають ЗСУ: в містечку на Чернігівщині діє цікавий гурток

Так, у гімназії імені Пантелеймона Куліша міста Борзни відбулося свято квітів і врожаю «Дари осені» на тему «Красивий, щедрий рідний край і мова наша солов’їна. Люби, шануй, оберігай усе, що зветься Україна!».

У Кинашівській та Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. було організовано благодійні ярмарки на підтримку Збройних Сил України. Зібрані дітками кошти спрямовані на підтримку захисників-односельців, які перебувають на лінії фронту.

В Оленівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч із випускником школи, який у свої 20 захищає рідну землю. Для нього діти підготували найщиріші слова та подарунки. До речі, учні та вчителі цього закладу плетуть уже сьому маскувальну сітку.

Приємно, що до проведення заходів із величезним задоволенням долучаються не тільки діти, а й їхні батьки. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити гарну справу, а в цьому випадку – підтримати наших захисників відчуттям теплоти та вдячності.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button