Суспільство

Чекати квитанцій за електроенергію чернігівцям поки не варто

На 26 квітня в ПАТ «Чернігівобленерго» була запланована розширена нарада членів правління та директорів по напрямкам діяльності підприємства.

Основне питання порядку денного – вирішення виробничих та адміністративних питань.

Про це повідомили в прес-службі підприємства.

Нараду скликано у зв’язку з відсутністю матеріального забезпечення технічної, енергозбутової діяльності підприємства, паливно-мастильних матеріалів для транспортних засобів, а також засобів захисту для оперативного персоналу.

Серед ключових питань — відновлення роботи абонентських відділів в районах електромереж, закритих через відсутність оргзасобів (паперу, картриджів, тонерів для принтерів) та пікети невдоволених споживачів, які вже другий місяць не отримують квитанції за електроенергію.

«Загалом планувалося розглянути кілька десятків проблемних питань. Всі вони спричинені деструктивною позицією фінансового директора ПАТ «Чернігівобленерго» Руслана Стройного, який з 2010 року є членом правління ПАТ «Чернігівобленерго» і саме його очікували присутні учасники наради», — йдеться в повідомленні.

Однак, запланованої зустрічі членів правління не відбулося. Фінансовий директор та його заступник не з’явились.

«Руслан Стройний продовжує демонстративно не брати участь у виробничих справах «Чернігівобленерго» пояснюючи, що його не влаштовують особисті умови праці», — зауважили в прес-службі.

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button