Суспільство

Челайн очолив рейтинг найпопулярніших новинних медіа Чернігова

Події Чернігова, життя, робота й дозвілля містян, анонси соціальних і культурних подій, благодійні заходи, впроваджувані в області зміни, новини про війну, допомога та збори ЗСУ, життя громад, робота місцевої влади, події й курйози в регіоні, заходи безпеки в прикордонному місті, відновлення міста, допомога постраждалим від війни та ВПО — про все це пишуть чернігівські локальні медіа.

Спеціалісти контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO склали рейтинг десяти найпопулярніших медіа про новини Чернігівської області на основі відомостей статистики з сервісу SimilarWeb і даних власного каталогу, що налічує понад 100 тис. ЗМІ з усього світу. Основний критерій відбору найкращих сайтів — кількість переглядів сторінок за дев’ять місяців 2023 року.

Найчастіше за цей період відвідували портал Челайн (cheline.com.ua) — це 5,2 млн переглядів. Тут користувачі дізнаються про новини політики, економіки, суспільства, війну, новини громад.

На другому місці опинився сайт Чернігова 0462.ua (0462.ua) із 3,3 млн переглядів. На цьому вебресурсі публікують останні новини та важливі події міста, афішу майбутніх заходів, варіанти дозвілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сосницька гімназія переходить на дистанційне навчання

Третє місце за сайтом – портал Чернігова (gorod.cn.ua), його відвідали понад 2 млн разів. Медіа розповідає про роботу місцевої влади, останні події міста, кримінальні новини.

Четверте місце — Час Чернігівський (cntime.cn.ua). Видання зібрало 1,4 млн онлайн-переглядів за дев’ять місяців 2023 року. Окрім головних подій міста, тут публікують новини міста, бізнесу та IT, лайфстайл.

Останнім у п’ятірці найкращих є медіа Новий Чернігів (newch.tv), що зібрало 1 млн переглядів за дев’ять місяців 2023 року. На сайті публікують новини про воєнні злочини, відновлення міста, допомогу постраждалим, збори для військових, головні події міста.

Наступні учасники десятки:

•  Нежатин (nezhatin.com.ua) — 942 тис. переглядів;

•  Карта Чернігова (map.cn.ua) — 901 тис. переглядів;

•  Чернігівська правда (despravda.com) — 544 тис.  переглядів;

•  Ніжин.City (nizhyn.city) — 219 тис. переглядів;

•  Сhernihiv.today (chernihiv.today) — 196 тис. переглядів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button