Суспільство

Чемпіон світу з боксу Петро Іванов знову сів за парту рідної гімназії (Фото)

У гості до Ніжинської гімназії №3 завітав її випускник – чемпіон світу з боксу за версією WBC серед юніорів Іванов Петро! У рідній гімназії Петя мав теплу зустріч з учнівським і педагогічним колективами. Школярі вітали чемпіона флешмобом, у почесну колону вишикувалися спортсмени початкової та старшої школи. До зустрічі були запрошені гурт «Джура», «Хоробрі соколи», найкращі спортсмени закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Призові від влади»: що отримає за чемпіонство ніжинський боксер Петро Іванов

Зустріч пройшла в класі, де навчався чемпіон. На початку Петі запропонували сісти за його парту, і знаково, що він здобував знання за першою.

«Клас був унікальним. Було дві пари близнюків. Перша – це Іванови Паша та Петя, друга пара – це Приходько Віка і Аліна. Брати Іванови завжди були першими. Відрізнялися творчістю. Хоч би що попросив, вони були майстри на всі руки, хазяйновиті, діти господарські. До всього долучалися. Що стосується позашкільної діяльності… і походи в ліс, і прибирання території, хлопці були першими у всьому… Якщо макулатура – першими завжди принесуть Паша і Петя. У всіх змаганнях, зокрема спортивних, брали участь і перемагали. І це завдяки наполегливості», – пригадувала класний керівник чемпіона Ольга Даниленко.

Слова привітання звучали з вуст директора Вікторії Пушкіної, заступника з виховної роботи Олени Барбашиної, першої вчительки Анжеліки Ляшенко, вчительки фізичного виховання Олени Макаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині зустріли чемпіона світу Петра Іванова

Зустріч пройшла в теплому дружньому колі в формі діалогу. Дітям було надзвичайно цікаво, їх вразила неймовірна життєва історія чемпіона, власний спортивний шлях, його досягнення. Зокрема заступник директора Олена Барбашина продемонструвала на моніторі світлини шкільних років Петра Іванова. А юнак поділився планами на майбутнє та відповів на численні запитання школярів. Гість дав корисні поради щодо ведення здорового способу життя, раціонального харчування. Чемпіон побажав молоді вірити в себе і власні сили, прагнути до перемог не тільки у спорті, але й над самим собою. І головне вчитися, аби себе реалізувати в майбутньому. Наразі Петро Іванов здобуває другу вищу освіту, він студент НДУ ім. М. Гоголя – факультету «психологія та соціальна робота», також здобув фах вчителя фізичного виховання в Чернігівському педагогічному виші.

Наприкінці зустрічі учні та педагоги щиро аплодували чемпіону та побажали спортсмену подальших успіхів у спорті і звичайного людського щастя.

«Наша школа пишається таким випускником, як Петро Іванов. Це яскравий приклад для наслідування», – зазначила директор гімназії Вікторія Пушкіна, вона також вручила Петру Подяку почесного випускника, медаль за наполегливість і досягнення мети та іменну чашку з фото рідного навчального закладу. Після завершення зустрічі усі охочі мали можливість зробити фото з чемпіоном й узяти автограф.

Джерело: Ніжинська міська газета «Вісті»

Ще статті по темі

Back to top button