Спорт

«Призові від влади»: що отримає за чемпіонство ніжинський боксер Петро Іванов

Нещодавно представник Чернігівщини, боксер Петро Іванов із Ніжина здобув чемпіонський титул серед молоді в другій середній вазі. Боксував у Парижі проти француза Луї Тутіна. Закінчився бій нокаутом француза в 9-му раунді.

ЧЕline поспілкувався з чемпіоном і його тренером В’ячеславом Кожуховським про плани на майбутнє і про «призові» від влади.

«На сьогодні в планах – насамперед відпочити. Поки не закінчаться новорічні свята. Було кілька пропозицій від промоутерських боксерських компаній, але наразі поспішати не хочемо. Розглядаємо. Думаємо. Але перше, що хотілося б, – це просто відпочити. Тоді буде краще думатись. І з новими силами, як кажуть, підемо далі. Зупинятись не будемо», – розповідає тренер В’ячеслав Кожуховський.

  • Чи допомагала чимось ніжинська влада новоспеченому чемпіону?

«Ні. Нічим. Наразі словами тільки. Теплими словами. Кажу, як є. Завжди. Інколи це деяким не подобається. Коли буде допомога – я думаю, всі дізнаються», – пояснює В’ячеслав Кожуховський.

Петро Іванов підтверджує, але говорить, що були й обіцянки.

«Поки що тільки обіцянки. Буду сподіватись, що вони (влада) дотримають свого слова».

  • А що обіцяють?

«Обіцяють подарувати квартиру в Ніжині. На наступний рік планують виділити з бюджету на це кошти».

Зараз кошти ще не виділені. Що точно змінилось у житті ніжинського спортсмена – то це зростання популярності.

«Це, звісно, змінилось. Часто телефонують. Беруть інтерв’ю. Запрошують на телебачення»

Щодо самого бою й здобуття титулу Петро Іванов каже, що на такому рівні легких перемог не буває: «Перемога далась дуже важко. І в принципі титульні поєдинки – це важкі поєдинки. І суперник був титулований, без поразок. І бій дуже важкий був».

Цікавимося у відділі спорту Ніжина. Як планують розвивати цей вид спорту. Адже на сьогодні зусиллями Петра Іванова і його команди Ніжин тепер на рівні України став якоюсь мірою боксерським містом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині зустріли чемпіона світу Петра Іванова

«Цього року за державні кошти придбали відкритий ринг. Щоб такі спортсмени, як Петро Іванов, мали змогу тренуватись. Серед планів на 2019 рік – реконструкція міського боксерського залу», – поділився досягненнями та планами Павло Глушко, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге —- http://tok.pw/miopres

  2. Повестку в военкомат должен обязательно получить!

Back to top button