Суспільство

Через перекриття вулиці Рокоссовського відбудуться зміни в русі громадського транспорту

Із 21 по 30 травня в зв’язку з проведенням у Чернігові ремонту дорожнього покриття по вул. Рокоссовського від вул. Седнівська (з перекриттям перехресть вул. Рокоссовського з вул. Доценка, Всіхсвятською, просп. Перемоги та вул. Захисників України) до вул. Шевченка, рух автотранспорту по непарній стороні вулиці Рокоссовського тимчасово призупиняється.

Роботи виконуватимуться ділянками послідовно, починаючи від магазину «Електрон».

Тролейбуси на маршрутах №№6, 10 працювати не будуть.

Замість тролейбусів маршруту №6 працюватимуть автобуси тимчасового маршруту № 6а «2-га міська лікарня – вул. Незалежності».

Замість тролейбусів маршруту № 10 працюватимуть автобуси тимчасового маршруту № 10а «ЗАЗ – Бобровиця».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці пропонують зробити кишені для паркування авто по Рокоссовського

Тролейбуси на маршруті № 7 рухатимуться з пр. Перемоги по вул. О.Молодшого, Шевченка, Рокоссовського, Доценка, Пухова, Бєлова до зупинки «2-а міська лікарня» в зворотному напрямку за своїми маршрутом.

Тролейбуси на маршруті №7А рухатимуться з проспекту Перемоги по вул. 1-го Травня до зупинки «2-а міська лікарня» в зворотному напрямку за своїми маршрутом.

Тролейбуси на маршруті №8 рухатимуться в напрямку 2-га міська лікарня по вул. Доценка, Пухова, 2-га міська лікарня,  від лікарні в напрямку ОХВ по вул. 1-го Травня, О.Молодшого, Шевченка далі за маршрутом.

Тролейбусний  маршрут №9 тимчасово призупиняється, замість №9 буде тролейбусний маршрут № 2 «ЗАЗ – вул. Шевченка»

Тролейбуси на маршруті №11 в напрямку кінцевої «Бобровиця» рухатимуться за маршрутом вул. Незалежності, пр. Миру, пр. Перемоги, О.Молодшого, Шевченка, в зворотному напрямку за своїм маршрутом.

Автобуси міських маршрутів № № 1, 6а, 10а, 12, 14, 17, 21, 22, 25, 26, 27, 30, 39, 42, 44, 46 об’їжджатимуть  ділянку дороги де проводиться ремонт дорожнього покриття таким чином:

2018-05-18_163608

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Маг. «Електрон», «Вул. Доценка» (по вулицях Рокоссовського і Доценка), «Школа №12», «Вул. Всіхсвятська» (по вулицях Рокоссовського і Всіхсвятська), «Ринок «Нива», «Вул. Захисників України» (по вулицях Рокоссовського і Захисників України), «Маг. «Івушка».

У зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Рокоссовського рекомендуємо завчасно планувати свій шлях.

Схеми об’їзду

1

2

За інформацією Управління транспорту,

транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради     

Ще статті по темі

Back to top button