Суспільство

Черговий освітянський трюк: як реформують дошкільну систему в Чернігові

Чиновники продовжують шукати «мертві душі» серед музичних керівників і фізруків. Також беруться і за нічні групи та охоронців. Про це нам розповів голова батьківського комітету одного з садочків міста Володимир Вінниченко.

Чоловік приголомшений тим, що додаткове навантаження з музичних керівників знімають.

«У мене троє дітей – я справжній, не хворий патріот, – згадуючи вислів міського голови Атрошенка, усміхається Володимир. – Ми всією родиною ходили на свята в садочок до старшої доньки. Тепер до садочка пішла молодша, вона також чекає свята. Але його в неї може й не бути. Я знаю, як працюють музичні керівники в садочках і коли вони працюють. Ми готувалися разом із ними до випускного з дитячого дошкільного закладу. Вчилися танцювати – і наші музиканти працювали з нами до пізнього вечора, аж поки нам не вдалося станцювати так, як годиться. І так у них проходять усі свята».

Володимир Вінниченко також розповів ймовірну причину того, що влада шукає так звані мертві душі. Він переконує, що чиновників зацікавив той факт, що роблять вихователі та всі працівники садочка тоді, коли діти йдуть на денний сон. А відтак й розпочалося полювання за невідомим.

Самі ж музичні керівники показують стоси методичок і журналів, які також змушені заповнювати та вести.

«Мені стало відомо, що вже планують скоротити ставку нічого охоронця, замінивши його камерами відеоспостереження, – продовжує Володимир. – То це просто буде жах. І не тому, що хтось щось викраде з садочка, а тому, що дитячі майданчики будуть окуповані наркоманами й алкоголіками, яких нікому буде ганяти. А тоді зранку наші діти знаходитимуть у своїх пісочницях шприци та інший непотріб».

Ми спробуємо з’ясувати подробиці та повідомити про всі освітянські реформи в Чернігові.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. дяденька атрошка, не на том экономим. ты канцелярские товары закупил в садики? или только ремонты своими фирмами делаешь при децентрализации?

  2. а средства гигиены как расчитываются при закупке? один рулон туалетной бумаги в месяц на десять детей?

Back to top button