Суспільство

Чернігів прибиратиме місто разом з усією Україною

29 квітня о 10:00 по всій території України відбудеться наймасштабніша соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом»! Чернігів не стоїть осторонь і вже в котре долучається командою до ініціативи. Під час прибирання учасники будуть частково забезпечені інвентарем, а саме: рукавицями і мішками (закликаємо бажаючих долучитись до прибирання зі своїм інвентарем). Все заради того, щоб зробити нашу країну чистою та сформувати національну культуру чистоти!

Також в рамках акції «Зробимо Україну Чистою разом» Let’s Do It, Ukraine! відбудеться всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST» о 12:00 в Центральному парку культури та відпочинку (м. Чернігів). Гостей заходу очікують виступи музикантів, тематичні майстер-класи, виставка технологій «зеленої» енергетики, ярмарок продукції, різноманітні тематичні зони, та багато іншого.

Цього року в рамках Let’s Do It, Ukraine! відбудеться прибирання з роздільним сортуванням відходів (сміття) і здачею його в найближчий відповідний пункт прийому вторинної сировини.

Інформаційна довідка:

Let’s Do It, Ukraine! – це громадська організація, яка має 5 щорічних національних проектів та понад 60 локальних проектів, діє в 24 областях України, об’єднує понад 1 млн. учасників. Частина міжнародного руху Let’s Do It, World!, який об’єднав вже 113 країн та близько 17 мільйонів учасників для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети.

2017-04-26_161137

Як долучитися до прибирання:

http://LDU.com.ua

координатор області Богдан Вікторія – (097)1080 145

ми в соц. мережах:

https://vk.com/letsdoit_che

https://vk.com/clinefest_che

ЧистоФест

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button