Суспільство

Чернігівець сплатив 10-річній донці 143 тисячі гривень аліментів

Задоволення буденних потреб та розвиток дитини повністю залежать від спільних зусиль батьків. Відтак, частину заробітку мешканця Чернігова суд зобов’язав сплачувати в якості аліментів своїй 10-річній доньці. Проте повідомлення з банку про зарахування коштів дівчинці приходили не часто, через що утворився борг у розмірі 143 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не виплачував аліменти: на Чернігівщині чоловіку закрили доступ до банківських рахунків

Варто зазначити, що успішно ця історія навряд чи завершилась, якби державні виконавці не винесли вмотивовані постанови. Правові санкції обмежили деякі свободи боржника, а також позбавили його можливості вільно користуватися коштами на банківських рахунках та розпоряджатися своїм майном. Через це навіть звичайний похід до магазину викликав певні труднощі, оскільки чоловік не міг розраховуватися карткою або ж телефон шляхом безконтактної оплати. Тому, щоб позбутися цих незручностей, чернігівець повернув всю суму вчасно несплачених коштів та компенсував очікування, сплативши додатково штраф у розмірі понад 37 тисяч гривень.

За словами начальниці Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірини Свистун, з початку 2021 року завдяки роботі державних виконавців Центрального відділу ДВС у м. Чернігові Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) неплатники аліментів повернули своїм дітям понад 17 мільйонів гривень.

Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції /м. Суми/

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button