Суспільство

Чернігівець заборгував своїм двом діткам 80 тисяч гривень аліментів

У Чернігові двом дітям суд призначив аліменти у твердій грошовій сумі – по 1750 гривень щомісячно кожному. Обов’язок сплати визначених коштів був покладений на батька малечі, але він всіляко намагався його ігнорувати та накопичив борг у розмірі 80 тисяч гривень.

Перерахування аліментів розпочалося після того, як державні виконавці Деснянського відділу винесли правообмежуючі постанови. Через це чоловік втратив можливість вільно розпоряджатися своїм майном, коштами на банківських рахунках та деякими правами:

—      правом виїзду за кордон;

—      правом керування транспортними засобами;

—      правом користування зброєю;

—      правом полювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аби повернутися за кермо житель Чернігівщини заплатив 183 тисячі гривень аліментів

Опинившись у непростій ситуації та маючи необхідність у переоформленні квартири, боржник самостійно зв’язався з матір’ю своїх дітей та повернув їм несплачені аліменти, а також додатково сплатив штраф у розмірі 13 тисяч гривень. Так, через відсутність фінансових претензій до колишнього чоловіка, жінка звернулася у виконавчу службу, повідомивши про погашення заборгованості у повному обсязі.

За словами начальниці Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірини СВИСТУН,  з  початку 2021 року завдяки роботі державних виконавців Деснянського відділу ДВС у м. Чернігові Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) неплатники аліментів повернули своїм дітям майже 21мільйон гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button