Суспільство

Чернігівка стала 1-ю віцеміс конкурсу «Міс Україна Всесвіт-2021»

28-річна чернігівка взяла участь у конкурсі «Міс Україна Всесвіт-2021», який пройшов 15 жовтня в київському готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv. Його переможницею стала учасниця шоу Холостяк, 27-річна Анна Неплях з Дніпра. А нашій Вікторії не вистачило до перемоги всього нічого — вона стала 1-ю віцеміс.

Трансляцію заходу можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=saq7ZuxZmN8.

Призові місця також дісталися відразу двом красуням з м.Ужогород — 20-річній Софії Дорчинець (3-я віц-міс) і 25-річній Нелі Попович, а також 20-річній Юлії Семеніхіній з м.Кам’янець-Подільський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновську обрали «Міс Літо – 2021» (Фото)

Ведучий, перед тим як оголосити ім’я Вікторії Апанасенко, повідомив, що в разі непередбачуваних обставин або відмови переможниці представляти Україну в цьому конкурсі в Ізраїлі, це право переходить до 1-ї віцеміс.

Ім’я 1-ї віцеміс оголосила голова оргкомітету конкурсу Ганна Філімонова і Міс Україна Всесвіт-2020 Єлизавета Ястремська.

Віка виступала під номером 2, Неплях під 10-м номером. Їх обох запросили на сцену перед оголошенням титулів, які їм дісталися, щоб зберегти інтригу до самого кінця. Дівчата до оголошення 2-го місця трималися на сцені за руки, а потім обнялися.

Gorod.cn.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button