Суспільство

Ніжинська центральна лікарня отримала нове медичне обладнання

26 грудня Комунальне некомерційне підприємство «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького» презентувало нове сучасне медичне обладнання, яке було придбано за кошти міського бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд виділив 70 мільйонів на обладнання для ЦНАПів

У поліклінічне відділення був придбаний новий сучасний відеогастроскоп з додатковим оснащенням – аргоновим електрокоавулятором з набором хірургічних інструментів.

Дана медична техніка дасть можливість зробити максимально точну діагностику захворювань стравоходу, шлунку та дванадцятипалої кишки. Додаткове оснащення дозволить видаляти пухлини, поліпи, зупиняти кровотечі та здійснювати інші операційні втручання. Також в поліклініці з’явилась нова безтіньова пересувна хурургічна лампа.

Нове обладнання дозволить у більш зручний для медичних працівників та пацієнтів спосіб здійснювати діагностику захворювань, спостерігати стан хворих у динаміці та контролювати лікувальний процес.

КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М.Галицького» закуплено приліжкові тумбочки та 24 ліжка, з них: 21 звичайні медичні та 3 функціональні ліжка. Відтепер пацієнти зможуть лікуватися в більш комфортних умовах.

Ніжинська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button