Суспільство

«Чернігівобленерго» повідомляє про додаткові відключення електроенергії

АТ «Чернігівобленерго» повідомляє про додаткові аварійні відключення.

«І знову ми вимушені повідомити, що потужності, закладеної в наші графіки можливих відключень електроенергії, виявилося недостатньо, щоб забезпечити економію електроенергії в обсязі, наданому АТ «Чернігівобленерго» черговим диспетчерської служби регіонального диспетчерського центру центрального регіону НЕК «Укренерго».

Після 17 години до доведених раніше планових відключень додалися ще й додаткові аварійні відключення. Тому Товариству знову довелося відхилитися від графіку можливих відключень електроенергії, звичного для наших споживачів. Все це, знову ж таки, спричинено великим дефіцитом потужності в енергомережі України.

Зараз енергетики роблять усе можливе, щоб стабілізувати ситуацію, тож просимо набратися терпіння і поставитися до цього з розумінням. На жаль, масовані атаки росіян на українську інфраструктуру не залишаються без наслідків. І особливо це помітно у часи максимального споживання електроенергії. Однак не сумуємо, тримаємо кулачки за наших військових і енергетиків і сподіваємось на краще!», — йдеться у повідомленні.

Про усі зміни ми і надалі повідомлятимемо вам через наші інформаційні ресурси – сайт https://chernihivoblenergo.com.ua та сторінку АТ «Чернігівобленерго» у фейсбуці.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button