Суспільство

«Чернігівобленерго» знову розсилає містянам дивні квитанції

Після низки енергетичних реформ чернігівці почали отримувати квитанції про сплату за електроенергію не від звичного «Чернігівобленерго», а від нової компанії «Енера», однак нещодавно багатьом містянами знову освіжили в пам’яті інформацію про старого безпосереднього постачальника. Квитанції від «Чернігівобленерго» стали несподіванкою, адже зовсім незрозуміло, за що ж оплата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чернігівобленерго» відкриває телефонну лінію для споживачів поважного віку

За інформацією «Чернігівських міських електромереж», це «відлуння» субсидій. Тобто багатьом їх перерахували і виявилось, що просубсидіювали до кінця 2018 року забагато, тож тепер просять повернути.

«Енергетики» наголошують, що довготривала заборгованість може призвести до відключення електропостачання. А під час оплати квитанції обов’язково звернути увагу, кому ви платите. Це повинна бути не вже звична «Енера», а саме «Чернігівобленерго» з його реквізитами.

Усі, хто має сумніви щодо таких перерахунків, можуть звертатись або до органу, що надавав субсидію, або, як радить прес-служба «Чернігівобленерго», за номером кол-центру цієї структури. Проте дотелефонуватись до оператора цього кол-центру, за словами чернігівців, фактично неможливо. Там завжди «зайнято», а система очікування на лінії в «Чернігівобленерго» чомусь не працює, дзвінок просто скидається після повідомлення, що вільного оператора немає.

Ще статті по темі

Back to top button