Суспільство

Чернігівщина повертається до стандартних графіків відключення світла «три через шість»

Сьогодні, 16 грудня, росія знову завдала нищівного ракетного удару по об’єктам електроенергетичної інфраструктури України. Як наслідок відбулася втрата понад 50% споживання об’єднаної енергетичної системи, у ній запровадили режим надзвичайної ситуації. Деякі області були майже повністю відключені від електропостачання, деяким (в тому числі і Чернігівській) довелося застосовувати додаткові обмеження в окремих районах.

Незважаючи на складну ситуацію, завдяки наполегливій злагодженій роботі енергетиків до 18 години електропостачання у країні було відновлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кількох районах Чернігівщини запроваджують спеціальні графіки аварійних відключень світла

Ця праця енергетиків дозволили АТ «Чернігівобленерго» знову повернутися до звичного графіку можливих відключень електроенергії «три через шість».

«Чудово розуміємо, що це не той графік, який зараз хотіли б бачити наші споживачі, однак, на жаль, через часті атаки рашистів ситуація в енергосистемі не покращується, а тому, щоб збалансувати роботу ОЕС, і забезпечити вас бодай на якусь частину дня електропостачанням, ми вимушені залишати в дії саме такі графіки відключень»,- зазначається у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: АТ «Чернігівобленерго»

Ще статті по темі

Back to top button