Суспільство

Чернігівська майстриня провела майстер-клас для безробітних

У рамках культурно – просвітницького проекту обласної служби зайнятості «Збережемо традиції предків» 29 вересня у приміщенні Чернігівського районного центру зайнятості відбувся майстер – клас для безробітних жінок.

До заходу було запрошено фахівця Чернігівського районного центру зайнятості, а також за сумісництвом чудову рукодільницю та майстриню з виготовлення сучасних прикрас в техніці в’язання джгута із бісеру гачком – Казимир Сніжану.

У ході проведення заходу майстриня поділилась особистим досвідом, як відкрила для себе такий вид рукоділля, пояснила і практично продемонструвала техніку виконання прикрас, проаналізувала з безробітними жінками можливість отримання доходу від такої справи.

Гостя наголосила на тому, що в’язання гачком з бісеру – це дуже цікавий і захоплюючий вид рукоділля. Спробувавши один раз, відкривши для себе всю красу і магію бісеру, ви навряд чи зупинитесь. Адже в такій техніці ви зможете виготовляти не тільки різні за формою, кольором і фасоном прикраси, а в`язати і сумочки, гаманці, чохли для телефонів, ключниці і все, що підвладне вашій фантазії.

Атмосфера панувала дружня, тепла і кожна присутня жінка зацікавилась освоєнням саме такої техніки.

Чернігівський РЦЗ

Ще статті по темі

Back to top button