Суспільство

Чернігівська міська рада затвердила склад молодіжної ради

*Актуально

У Чернігові розпочне роботу міська молодіжна рада, її персональний склад затверджено під час засідання чергової сесії міської ради. До створення цього дорадчого органу долучилися і представники політичної партії «Наш край», беручи участь у розробці установчих документів дорадчого органу.

Загалом, до складу міської молодіжної ради увійшли 33 чернігівці віком від 14 до 35 років. Це представники молоді з числа молодіжних громадських організацій, громадських організацій, що працюють з молоддю, студентського та учнівського самоврядування, незареєстрованих молодіжних об’єднань та ініціативна молодь. У рішенні вказується, що з кожним представником міської молодіжної ради проведено співбесіду, а також рейтингове голосування.

Згідно зі схваленим міськрадою рішенням, метою діяльності молодіжної ради є сприяння залученню молоді до процесу прийняття рішень, що стосуються формування міської політики. Вона виконуватиме консультативно-дорадчі функції. Результатом діяльності Чернігівської молодіжної міської ради стане розробка рекомендацій, що мають сприяти прийняттю найбільш якісних рішень органами місцевого врядування та їх структурними підрозділами щодо питань, які впливають на життя молоді та сприяти участі молоді у процесі прийняття всіх рішень.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button