Суспільство

Чернігівська обласна дитяча лікарня отримала нове обладнання

Днями у приміщенні Чернігівської обласної дитячої лікарні регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Ірина Сімонова в урочистій атмосфері офіційно передала лікарні медичне обладнання, закуплене за результатами XIV обласного етапу Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», проведеної під гаслом «Дитяче серденько, живи».

Головною метою акції стало зібрання коштів на придбання кардіореанімаційного медичного обладнання для дитячих лікарень області.

Завдяки спільним зусиллям регіонального штабу Всеукраїнського благодійного фонду — Чернігівський обласний молодіжний центр, активістів шкільного та студентського самоврядування, сотням волонтерів та їх родинам і просто тим людям, що робили благодійні внески у Чернігівській області вдалося досягти значного результату. Адже, за результатами акції, яка проходила по всій території Чернігівської області було зібрано 96 566,91 грн. На зібрані кошти Фонд закупив та передав для Чернігівської обласної дитячої лікарні таке обладнання:

— монітор електрокардіосигналів добовий SDM 3.

— електрокардіограф «Біомед» ВЕ300А (з дод.комплектом).

Це обладнання дуже важливе й необхідне, адже дає змогу лікувати дітей на більш високому рівні.

Благодійна акція продовжує свою впевнену ходу далі. У 2020 році в усіх регіонах України під гаслом «Дитяче серденько, живи», акція «Серце до серця» проходитиме з 1 квітня по 3 травня. Її головною метою є збір коштів на придбання необхідного кардіореанімаційного медичного обладнання для дитячих лікарень області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button