Суспільство

Чернігівські будинки – з теплом

Відповідно до розпорядження Чернігівської міської ради, від сьогоднішнього дня, 16 жовтня, розпочався процес підключення житлового фонду Чернігова.

Про це повідомляє АТ «Облтеплокомуненерго».

В обласному центрі компанія обслуговує 700 житлових багатоквартирних будинків АТ «ОТКЕ». Протяжність теплових мереж, якими тепло подається до осель містян, становить 167 кілометрів. Цьогоріч на мережах Чернігова було зафіксовано понад 67 пошкоджень, замінено 3444 погонні метри трубопроводів, тож після масштабних ремонтних робіт на запуск системи теплопостачання необхідно не менше 5 днів. Ще від 5 до 10 днів може знадобитися теплоенергетикам для налагоджування гідравлічних режимів теплових мереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщину накриють заморозки

«Увесь оперативний персонал АТ «ОТКЕ», відповідальний за старт та проходження опалювального сезону, наразі працює у посиленому режимі, одразу після запуску котельних та теплових пунктів фахівці підприємства здійснюють обхід будинків для стравлювання повітря, що могло потрапити до мереж теплопостачання», – йдеться в повідомленні.

16 жовтня, як і в Чернігові, опалювальний сезон стартує у Срібнянській, Коропській, Городнянській та Киїнській громадах.

Учора, 15 жовтня, повідомляли про початок відпуску тепла до закладів соціальної сфери у Сновській, Семенівській, Новгород-Сіверській, Куликівській, Корюківській, Михайло-Коцюбинській та Гончарівській громадах.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button