Суспільство

Чернігівські лікарі долучаться до благодійного пробігу в столиці заради хворих дітей

Співробітники кардіохірургічного відділення Чернігівської міської лікарні №2 на чолі із завідувачем відділення, лікарем-хірургом серцево-судинним Ігорем Венгером візьмуть участь у наймасовішому спортивно-благодійному проекті України, про це йдеться на сторінці медзакладу у Facebook.

Йдеться про 27-й щорічний «Пробіг під каштанами», який цього року проведуть у День Києва. Старт відбудеться 26 травня на Майдані Незалежності. Участь у «Пробігу під каштанами» щороку беруть понад 10 000 учасників і більше 300 корпоративних команд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з чернігівських лікарів набрав 2000 пацієнтів

Кошти, зібрані в рамках пробігу, спрямовують на закупівлю необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Організаторами пробігу виступають БФ «Пробіг під каштанами», Київська міська державна адміністрація та Агентство маркетингових комунікацій DIALLA.

Щороку в заході беруть участь тисячі бігунів. У 2018-му в центрі столиці зібралися рекордні 16 тисяч учасників і гостей. З їхньою допомогою вдалося зібрати рекордні два мільйони гривень для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Як повідомляють у кардіохірургічному відділенні ЧМЛ №2, наразі гуртується команда. Це майже два десятки осіб. Команда матиме назву SIVER. Вже підготовлена форма для учасників забігу.

Ще статті по темі

Back to top button