Суспільство

Чернігівські нацгвардійці провели «Урок мужності» в пришкільному таборі (Фото)

Чернігівські нацгвардійці військової частини 3030 спільно з працівниками патрульної поліції провели «Урок мужності» в пришкільному таборі «Пролісок» на базі однієї зі шкіл. Гвардійці розповіли дітям про завдання та функції Національної гвардії України й продемонстрували засоби захисту: шоломи та бронежилети. Показали, як користуватися вмістом аптечки.

Під час проведення занять пролунала сирена і діти спустилися до бомбосховища. Інструктори вирішили не зупинятися, а продовжити урок в укритті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уроки безпеки: чернігівські рятувальники відвідали літні пришкільні табори (Відео)

«Від імені вихованців пришкільного табору «Пролісок» хочу подякувати підрозділу Національної гвардії України за те, що вони сьогодні завітали до наших вихованців і практично провели з ними заняття. Наші діти зараз живуть у дуже складний час і, окрім того, що вони отримують психологічну допомогу, вони ще повинні знати, як захистити й уберегти себе. Діти мали дуже унікальну можливість попрактикуватися в наданні домедичної допомоги та дізнатися більше про наших захисників», – подякувала директор пришкільного табору «Пролісок» Ірина Кузьменко.

Наприкінці заходу хлопці та дівчата мали змогу приміряти та сфотографуватися в екіпіруванні, що гвардійці носять кожного дня на службі та під час виконання бойових завдань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Північне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України

Ще статті по темі

Back to top button