Суспільство

Чернігівські онкогінекологи отримали найвище професійне визнання

Чернігівський обласний онкологічний диспансер став дійсним членом CEEGOG (Central and Eastern European Gynecologic Oncology Group). Це асоціація онкогінекологів Центральної та Східної Європи. Профільна організація здійснює забезпечення активної підтримки онкогінекологічних досліджень та сприяє медичному прогресу у профілактиці, діагностиці та лікуванні пацієнтів зі злоякісними пухлинами.

CEEGOG веде активну участь у підвищенні експертизи та наукових знань своїх членів, що, таким чином, покращує можливості лікування пацієнтів з онкологічними захворюваннями.

Асоціація ініціює та підтримує контакти між експертами й експертними робочими місцями, що беруть участь в онкогінекологічних дослідженнях, тим самим сприяє підвищенню якості онкогінекологічної допомоги в регіоні Центральної та Східної Європи.

CEEGOG також надає активну адміністративну та організаційну підтримку своїм членам в організації проведення онкогінекологічних клінічних досліджень.

Як прокоментував такий потужний крок головний лікар Чернігівського обласного онкологічного диспансеру Валерій Зуб, рішення щодо членства приймалося експертною групою асоціації під час міжнародної конференції «Організація клінічних випробувань у країнах Східної та Центральної Європи», яка відбулася у грудні минулого року в Празі (Чехія) і де свої напрацювання представила делегація гінекологів-онкологів нашого диспансеру.

«Вихід онкодиспансеру на європейський рівень і отримання такого високого статусу – найбільша перемога онкодиспансеру у 2017 році. Медичний заклад йшов довгі роки до такого визнання, за яким стоїть титанічна праця нашого колективу, його бажання опановувати нові знання, сучасні технології, підвищувати свій фаховий рівень заради порятунку людини», – говорить керівник онкодиспансеру.

Джерело: КЛПЗ «Чернігівський обласний онкологічний диспансер»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button