Суспільство

Чернігівські патрульні повернули додому двох громадян, яких розшукували рідні

Учора чернігівці двічі зверталися до поліції з повідомленнями про зникнення їхніх близьких. На щастя, обох розшукали та повернули додому.

Так, близько 18-ї години на лінію 102 надійшло звернення, що додому не повернулася 82-річна жінка. Мобільного телефону у неї немає, тому, куди вона могла піти, ніхто не знав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні розшукали автомобіль, який збив жінку і зник з місця ДТП

До заявниці направили екіпаж патрульної поліції. Отримавши опис та прикмети зниклої, інспектори стали відпрацьовувати прилеглі вулиці. За короткий час літню жінку вдалося розшукати. Виявилося, що з нею все гаразд, просто вона втратила лік часу. Про те, що рідні від хвилювання звернулися до поліції, щоб її розшукати, старенька подумати не могла.

Другий випадок стався кількома годинами пізніше у мікрорайоні Стара Подусівка. Тут жінка розшукувала свого 12-річного сина. Хлопець пішов гуляти і не повернувся до обумовленого часу. Мати розпочала пошуки самостійно, коли ж зрозуміла, що не впорається, — зателефонувала до поліції.

Патрульні, які прибули на виклик, розшукали дитину на іншій вулиці мікрорайону. Хлопець не слідкував за часом, тому й не поспішав додому.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button