Суспільство

Чернігівські поліцейські провели арт-терапевтичний захід з дітьми загиблих і поранених побратимів

Турбота, піклування і душевне тепло – це те, чого потребує кожна дитина. На жаль, війна затьмарює безтурботне дитинство нашої малечі. Однак поліцейські психологи продовжують роботу в напрямку арт-терапії: у главку поліції Чернігівщини діє «Творча майстерня» для дітей поліцейських, які на собі відчули всі страхи бойових дій та потребують психологічної підтримки. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

У «Творчій майстерні» щоразу панує особлива атмосфера – затишку, добра та підтримки.

За словами начальника відділу психологічного забезпечення поліції області Оксани Полегешко, творчість та мистецтво допомагають вирішувати емоційні проблеми та породжувати позитивні емоції, вивільняти страхи та внутрішні конфлікти. Під час занять відбувається вивільнення несвідомого та опрацювання негативних переживань, зменшується напруга і тривожність, загалом покращується самопочуття у дітей. Творчі заходи проходять за підтримки профспілки поліції Чернігівщини.

Під час зустрічі поліцейські психологи разом з дітьми виготовляли іграшки, малювали та пригощалися смаколиками. Найголовніше завдання вдалося виповнити – малеча залишилася задоволеною!

«Для нас безцінні усмішки дітей та пережиті разом радісні хвилини», — написали у поліції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button