Суспільство

Чернігівські рятувальники отримали сучасний пожежно-рятувальний автомобіль

Рятувальники Чернігівського міського відділу Управління ДСНС в області 19 липня отримали сучасний пожежно-рятувальний автомобіль на базі шасі МАЗ.

«Лише за останні роки підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини отримали 15 одиниць сучасної техніки. І мені дуже приємно, що існує позитивна тенденція заміни старої техніки на нову з сучасним обладнанням. Я впевнений, що цей пожежно-рятувальний автомобіль слугуватиме на благо населення міста Чернігова, а підрозділ впевнено буде виконуватиме обов’язки, покладені на нього державою», — зазначив перший заступник начальника обласного Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Дмитро Бескостий.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Від Владислава Атрошенка та Дмитра Бескостого начальник 1-го Державного пожежно-рятувального загону підполковник служби цивільного захисту Петро Дьогтяр отримав сертифікат та ключі від нового сучасного пожежно-рятувального автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині гасили пожежу на торфовищах

На завершення заходу, всі бажаючі мали змогу поспілкуватись з рятувальниками ДСНС, оглянути новий автомобіль, обладнання та ознайомитись з його технічними характеристиками.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button