Суспільство

Чернігівські рятувальники відпрацьовували дії у разі виявлення коронавірусу (Фото)

4 березня у Чернігові з метою забезпечення готовності підрозділів обласного Управління ДСНС до дій за призначенням в умовах можливої біологічної загрози, забезпечення спеціальної й санітарної обробки проведено спеціальне тренування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Точка дотику»: Чернігівщина і коронавірус, секрети захисту і життя чернігівців у Китаї (Відео)

За легендою, у одного зі співробітників виявлено підозру на захворювання коронавірусом. Каретою швидкої медичної допомоги працівниками пункту охорони здоров`я У ДСНС його було госпіталізовано до лікувального закладу. Після цього із залученням пожежних автомобілів та використанням пожежних стволів відпрацьовано найпростіший вид масової деконтамінації шляхом створення штучного водяного коридору.

Рятувальники відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області практично за допомогою ранцевих обприскувачів провели дезінфекцію техніки та особового складу, що залучались до проведення робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівка – про коронавірус і життя в Китаї (Відео)

По закінченню тренувань, керівництвом Управління перевірено комплектацію відділення радіаційного та хімічного захисту засобами, необхідними під час роботи в осередках біологічного зараження.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button