Суспільство

У Городні — новий очільник поліції

20 листопада тимчасовий виконувач обов’язків керівника Чернігівського райуправління поліції полковник Вадим Парфентьєв представив особовому складу тимчасового виконувача обов’язків начальника відділення поліції №3 (Городня) майора поліції Олександра Нехаєвського. Про це повідомляють у поліції Чернігівського району.

На заході також були присутні голова Чернігівської районної державної адміністрації Андрій Попик і міський голова Городні Андрій Богдан.

Під час заходу керівник Чернігівського райуправління поліції Вадим Парфентьєв наголосив, що завдяки ініціативі керівника обласної поліції Івана Іщенка на Чернігівщині з 10 листопада відновилися та запрацювали в оновленому складі дев’ять повноцінних відділень поліції, шість із яких до цього часу були зменшені до відділів і секторів поліцейської діяльності.

Саме оновлене відділення поліції №3 (Городня) й очолив Олександр Нехаєвський, який розпочав службу в 2014 році, має значний досвід роботи в підрозділах кримінальної поліції.
Перед призначенням у відділення поліції в Городні працював на посаді начальника відділу кримінальної поліції Чернігівського райуправління.

Досвідчений правоохоронець запевнив, що докладе максимум зусиль задля підтримання стабільної обстановки та безпеки у районі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button