Суспільство

Чернігівські синоптики дали «весняний» прогноз на святкові вихідні

Попереду в жителів Чернігівщини чотири святкових вихідних. Відповідно можна планувати свій час. Але інколи буває так, що на заваді деяким із них встає погода. Тож ЧЕline дізнався найсвіжіший прогноз погоди. У народі кажуть: березень часом снігом сіє, часом сонцем гріє. На початку цьогорічного березня ця приказка, актуальна, як ніколи. Адже багато хто відмічає, що подекуди взимку так не сніжило, як на початку весни. Тож чого все-таки очікувати на жіноче свято?

Синоптики розповіли, що упродовж усіх святкових вихідних погода буде нестійкою. Денна температура коливатиметься в межах +1 +3 градуси, нічна -1 -3. Також 8 й 10 березня очікуються невеликі опади.

За словами наших метеорологів, до 18 березня не варто очікувати на відчутне потепління. Тож до цього часу весняний одяг із шафи діставати не потрібно.

Також ЧЕine розповіли, що морозній  і сніжній погоді на початку березня дивуватися не варто. Мовляв, все в межах норми. Хоча упродовж багатьох попередніх років погода в цей час на Чернігівщині була різною – і теплішою, і прохолоднішою.

«Ми не ведемо статистику, коли зазвичай теплішає в березні. Коливання в межах 5 -7 діб особливої ролі не грають. Тим паче, зараз, коли в останні роки відбуваються зміни в атмосфері і відслідкувати щось чи передбачити більш-менш точно неможливо», – сказав синоптик.

Та все ж, переконані, що погодні негаразди на свята не зіпсують настрій прекрасній половині людства. Адже коли людина щаслива, їй байдуже, що відбувається за вікном. Головне, щоб душу зігрівали посмішки дорогих людей і щирі почуття.

Ще статті по темі

Back to top button