Суспільство

Чернігівські спецпризначенці вирушили на Донбас

Для забезпечення національної безпеки і оборони, стримування і відсічі російської збройної агресії в Донецькій та Луганській областях вирушили бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів».

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Підтримати спецпризначенців перед далекою дорогою прийшли побратими, друзі й родичі правоохоронців. І хоча вони їдуть на Донбас далеко не вперше, близькі не приховували свого хвилювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці 54-ої бригади отримають допомогу

Проводжаючи бійців на Донбас, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Дмитро Лось закликав бійців проявляти пильність під час несення служби, страхувати один одного на спецопераціях та усіляко сприяти та допомагати місцевому населенню. Дмитро Олександрович повідомив, що зона відповідальності чернігівських поліцейських на Донеччині залишається тією ж — охорона стратегічних об’єктів, чергування на блокпостах та виїзди у складі груп реагування.

Побратими, родичі і друзі побажали бійцям гідно виконати поставлені задачі  та з честю повернутися додому. Живими та здоровими.

Ще статті по темі

Back to top button