Суспільство

Чернігівські волонтери потребують термінової допомоги: потрібні парафін і кошти

Понад 40 тисяч розпалювачів для наших захисників виготовили волонтерки з Чернігова від початку грудня 2023 року. Уляна Оленська та її подруги вдома на кухні щоденно виробляють по кілька партій розпалювачів, які потім передають на позиції наших захисників.

«У наших військових є багато потреб. Ми можемо і маємо їм допомагати. Хлопці та дівчата мерзнуть, важко розпалювати вологі дрова і це стало поштовхом до нашої праці»,  розповіла волонтерка Уляна Оленська

Спершу розпалювачі для наших захисників Уляна робила самостійно: сама шукала матеріали, купувала їх за власний кошт ізаймалась виготовленням. Утім, згодом до виготовлення долучилися подруги та українці з різних куточків області та країни,вони допомагали матеріалами та коштами. 

«Окопні свічки на маленькій кухні готувати незручно, а ось розпалювачі – інша справа. Спершу починала шукати якісний парафін, недорогі ватні диски. Коли матеріал був зібраний, то подруги взялися до допомоги. Тепер працюємо вчотирьохНебайдужі українці допомагають у цій справі донатами та матеріалами. Навіть готують у певній кількості та надсилають уже готові розпалювачі», – зазначає волонтерка Уляна Оленська.

Наразі волонтери, які виготовили понад 40 тисяч розпалювачів для наших захисників, потребують допомоги: необхідно придбати нову партію парафіну та ватних дисків.

Долучитися до виготовлення розпалювачів для наших захисників може кожен, задонативши на банку зі збором або ж надавши необхідні матеріали. 

ПОСИЛАННЯ НА МОНОБАНКУ ЗІ ЗБОРОМ НА РОЗПАЛЮВАЧІ: https://send.monobank.ua/jar/4SUHtFP759

ПОСИЛАННЯ НА СТОРІНКУ ВОЛОНТЕРКИ УЛЯНИ ДЛЯ ЗВ’ЯЗКУ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013775345134

Спілкувалась Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button