Суспільство

Чернігівські юристи допомогли пацієнтам військового шпиталю (Фото)

У Чернігові представники місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадської організації «MART» відвідували хворих учасників АТО у 407-му військовому шпиталі.

Про це ЧЕline повідомили в регіональному медіацентрі Міноборони України.

Такі заходи організатори проводять із метою надання всього спектру правових консультацій, роз’яснень та представництва їхніх інтересів у судах.

Невирішених питань, що лежать у правовій площині, у бійців вистачає. Серед основних – отримання земельних ділянок, невиплачена грошова допомога до 5 травня, трудові питання, нарахування відсотків за кредитами за час участі в АТО, безкоштовне навчання дітей у вишах.

—  Ми два рази на квартал приходимо до цього шпиталю й надаємо консультації та роз’яснення, і, відповідно, якщо у людей є якісь проблеми, вони до нас звертаються – і ми потім уже надаємо безоплатну вторинну правову допомогу, – директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Володимир Бобруйко.

Роботи для юристів вистачає, адже на лікуванні в шпиталі перебувають учасники АТО з усіх регіонів України.

Служителі Феміди тривалий час надавали правові роз’яснення учасникам АТО з болючих для них соціальних питань, а для деяких надалі виявили готовність відстоювати їхні права в суді.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button