Суспільство

Чернігівський активіст просить відгукнутися родичів безхатченка

На фото паспорта – молодий усміхнений хлопець, у якого все життя попереду, в реальності зараз – людина, «понівечена» життям, зі статусом «безхатченко». На тлі тисяч скалічених доль, допомога одній людині, точніше, мабуть, допомога його родині завжди буде доцільною.

От і громадський активіст Ігор Корнієнко з Козельця Чернігівської області звернув увагу в місті Києві на одного з таких безхатченків.

«Випадково побачив безхатченка в новорічних окулярах блискучого кольору, видно, що молодий ще хлопець, каже, що з Луцька!!! Можливо, хтось упізнає з рідних!!!» — пише Ігор.

Далі пояснює обставини знайомства:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди: Безхатченко Юрій: «Я сам занапастив своє життя, але хочу його змінити». Частина 1

«Я його побачив випадково біля бізнес-центру СЕНАТОР, що по вул. Московській у місті Києві, я таких людей не оминаю, бачу, що ще ж молодий, і спитав його, звідкіля він є, на що той відповів, що з Луцька, одразу показав навіть паспорт, який був у нього в окремому гаманці акуратно збережений, показав мені синця під оком… Я спитав його, чи можна зробити фото, щоб я виставив у мережі Інтернет, він погодився і додав, що в нього троє дітей, що має прописку чи то в Полтаві, чи то в області, мені здалося, що він є блаженний!!! Можливо, родичі шукають свого сина, то, може, хоч цим допоможемо!!!».

Фото «зараз» не зробив, але теперішній стан описує так: «З того, що на фото, у реальному житті залишилася половина!!!»

94073902_166785671268145_5334401659973926912_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button