Суспільство

Чернігівський астролог розповіла, що очікує представників кожного знака Зодіаку в 2019 році

В очікуванні настання нового року більшість людей замислюється над тим, що ж їх очікує в найближчому майбутньому. Дехто будує плани, інші сподіваються на долю. Але так чи інакше на життя людей впливають і космічні тіла. Саме тому ми вирішили поцікавитись у чернігівського астролога Алли Антонової, що ж принесе рік Земляної Свині представникам кожного знака Зодіаку?

ОВЕН

Активним Овнам рік обіцяє чимало доленосних зустрічей. Можливо, вони отримають нову та перспективну посаду або покращать своє матеріальне становище. Водночас рік не обіцяє легких грошей, тому попрацювати доведеться добряче, щоб стати заможною особистістю. Особливу увагу астролог радить звернути на своє здоров’я.

Девіз року: «Сім разів відміряй – один раз відріж».

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям рік обіцяє матеріальний достаток і роботу, яка припаде до душі. Та цей комфорт можливий тільки за умови, що Тельці розвиватимуть основні якості: практичність і дбайливість. Особливо важливо цього року здобути навички відпускати образи і бачити хороше в усьому.

Девіз року: «Я маю».

БЛИЗНЮКИ

Вони зможуть набрати темп у роботі і стрімко просуватися кар’єрними сходами. Їм можна не боятися перешкод на шляху до досягнення мети. Рік Земляної Свині обіцяє Близнюкам стабільне матеріальне становище.

Девіз року: «Не май сто кіп у полі, май друзів доволі».

РАК

Багато клопоту і турбот принесе цей рік. На відпочинок майже не залишиться часу. Значну частину життя займе професійна діяльність, тому доведеться вчитися шукати час на відпочинок. Необхідно працювати в колективі, а не на самоті. Інакше хороших результатів можна не чекати.

Девіз року: «Я відчуваю як краще».

ЛЕВИ

Гороскоп на 2019 рік передбачає для Лева високу посаду, про яку він навіть і не мріяв. Представникам знака необхідно навчитися чітко планувати свій робочий графік, щоб часу вистачало і на спілкування з родиною.

Девіз року: «Я балансую відпочинок і роботу».

ДІВА

Діві треба провести аналіз минулих справ і помилок. Тоді вона зможе успішно реалізувати свої плани. Не зайвим буде знайти у своєму оточенні оптимістів. Саме завдяки їхній підтримці представники знака зможуть отримати підвищення, досягнути професійних вершин. Таких зрушень варто чекати наприкінці року.

Девіз року: «Я Аналізую».

ТЕРЕЗИ

Терезам треба добряче покопатися в собі, щоб відкрити творчі таланти і надихнутися новими проектами. Якщо представники знака займуться воістину цікавою справою, то зможуть примножити потенціал, зав’язати вигідні знайомства і, як наслідок, у багато разів збільшити дохід. Є шанс піти вчитися або підвищувати кваліфікацію, що відкриє нові шляхи розвитку.

Девіз року: «Я отримую задоволення від усього, що я роблю».

СКОРПІОН

Очікуються яскраві зміни в різних сферах життя. Це стосуватиметься навчання, роботи, любовних стосунків і навіть зміни місця проживання. Якщо Скорпіони будуть більш самовпевненими і наполегливими, то жодні проблеми і перешкоди на шляху їх не злякають.

Девіз року: «Терпінням і працею всього добудеш».

СТРІЛЕЦЬ

Для Стрільців рік буде вдалим. Сама планета-управитель Юпітер перебуватиме рік у їхньому знаку, тому багатьом 2019-й принесе удачу в будь-яких починаннях. Цей рік вдалий і в особистому житті. Але якщо до цього часу Стрільці назбирали багато неприємностей, то вони можуть ще й збільшитися.

Девіз року: «Лови момент».

КОЗЕРОГИ

Планета-управитель цього знака – Сатурн – буде продовжувати рухатися в своїй обителі. Таке буває один раз на 30 років, тому для практичних, дисциплінованих Козерогів, які навели порядок у собі, відкриваються нові кар’єрні можливості, вони можуть отримати нову посаду та примножити свій капітал.

Девіз року: «Контроль і порядок у всьому».

ВОДОЛІЇ

Водоліям треба стати м’якшими і поступливішими, щоб не зруйнувати стосунків з друзями і родичами. Якщо представники знака заховають свій егоїзм і честолюбство подалі, то життя стане набагато кращим. Необхідно проявити чуйність до тих, хто ставиться до Водоліїв із повагою. Інакше можуть бути проблеми на роботі і в особистому житті.

Девіз року: «Я люблю і поважаю себе та все, що мене оточує».

РИБИ

У Риб небувалий раніше кар’єрний злет і досягнення фінансових цілей. Професійний рівень помітно зросте, що приведе до непоганих результатів і допоможе знайти гідних однодумців. Рік Свині запам’ятається Рибам діловими успіхами та підвищенням репутації в суспільстві.

Девіз року: «Баланс усередині – мета досягнута».

Та, попри прихильність зірок до багатьох знаків, астролог Алла Антонова радить не сподіватися лише на долю, адже кожен сам творить своє життя, можна лише заручитися підтримкою небесних тіл.

Ольга Лазун

Ще статті по темі

Back to top button