Суспільство

Чернігівський історик, журналіст і музейник отримав відзнаку

Отримувати нагороди з будь-якого приводу завжди приємно, тим паче, коли вони насправді заслужені.

Нещодавно таку відзнаку отримав Михайло Жирохов, чернігівський історик, журналіст і завідувач філії «Військово-історичний музей».

Журналісту ЧЕline чоловік розповів, що через це настрій і відчуття неймовірно позитивні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього року в Мені знову відбудеться Троїцький ярмарок

«Дуже несподівано до Дня музеїв керівництво обласного військкомату (або, правильніше, центру комплектування та соціальної адаптації військовослужбовців) вирішило відзначити музейників, які зробили свій потужний внесок у військово-патріотичне виховання військовослужбовців й активно співпрацювали на ниві популяризації української армії.

Серед нагороджених людей був і я. Таким чином було відзначено як мій особистий внесок в опис бойових дій і подвигів наших воїнів на Донбасі, так і робота колективу філії Чернігівського історичного музею імені В.В. Тарновського «Військово-історичний музей», яким я маю честь керувати з січня цього року.

Звісно, що як і будь-яке публічне відзначення роботи, ця нагорода дуже важлива для мене як для історика, для музейного працівника і є величезним стимулом для продовження роботи в цьому напрямку», – зазначає Михайло Жирохов.

До цього його роботу подібною відомчою нагородою відзначало командування ракетних військ та артилерії Сухопутних військ ЗСУ, оперативне командування «Північ».

Щоправда, пан Михайло зізнався, що нинішня нагорода для нього особливо цінна.

188015929_516143149400943_1855380750590031321_n

«Дуже показова для мене як людини, яка відносно недавно стала частиною чернігівської громади. Це означає, що мою роботу помітили й оцінили і на місцевому рівні, що не може не тішити», – сказав він.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button