Суспільство

У громадах готуються до перших місцевих виборів

*Актуально

Політична партія «Наш край» у Понорницьку селищну раду об’єднаної територіальної громади, де перші вибори відбудуться 22 грудня, висунула 5 кандидатів. Це професіонали своєї справи, лідери громадської думки, ті, кому не байдужа доля майбутньої Понорницької громади та її жителів. Про це повідомив голова виконкому обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові «Наш край» виступив на захист підприємців

Також він зазначив, що команда «Нашого краю» підтримує децентралізацію і вважає її однією з основних реформ, що зараз відбуваються в Україні. «Децентралізація дає можливість людям на місцях вирішувати питання, що упродовж десятиліть залишалися поза увагою влади. Місцеві жителі якнайкраще знають, куди спрямувати кошти місцевого бюджету, а тому ми бачимо, як у працюючих ОТГ ремонтують дороги, відновлюють вуличне освітлення, поліпшують благоустрій, оновлюють школи, дитсадки, ФАПи тощо. Наша команда теж йде в ОТГ, аби працювати над цими питаннями», – наголосив він. Ще одним із пріоритетних питань для кандидатів від «Нашого краю» є створення у громаді нових робочих місць. Серед кандидатів від «Нашого краю» – завідувачка відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування Олена Бибік, директор Понорницького психоневрологічного інтернату Сергій Федосенко, головний бухгалтер цього інтернату Альона Колодій, житель с. Верба Едуард Старовойт.

Висуванці від «Нашого краю» у Понорницькій об’єднаній територіальній громаді готові працювати заради розвитку своєї ОТГ. Вони йдуть на вибори, аби підтримувати децентралізацію, забезпечити сталий і збалансований розвиток нашого краю.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button