Суспільство

Чернігівський мер «захворів» і не ходить на суди

Адвокат, який представляє Владислава Атрошенка в справі про мерське корупційне правопорушення, сьогодні надав суду копію листка непрацездатності, виписаного на ім’я чернігівського міського голови, що був відкритий 13 квітня і на сьогодні не закритий.

«Але Атрошенко настільки віддано підходить до своєї роботи, що, попри хворобу, виконує свої обов’язки: видає розпорядження, датовані вчорашнім числом, проводить зустрічі з представниками конкурсного комітету з визначення концепції майбутнього Меморіалу Захисникам України, і не виключено, що завтра він бадьоро проводитиме засідання виконкому, от єдине, чого не дозволяє йому робити хвороба, — це ходити до суду», – повідомляє на своїй сторінці в Facebook чернігівський активіст Олександр Гашпар.

Далі він пише: «Усе передбачувано! Владислав Атрошенко захворів і не з’явився на чергове судове засідання у справі про порушення ним вимог фінансового контролю. Ну, а 2 травня спливає строк притягнення його до адміністративної відповідальності;) Та цікаво, що про хворобу Атрошенка ще не знав суд, але про неї вже знали місцеві телеканали, жоден із яких не прибув сьогодні до суду, хоча на минулому засіданні було аж 3 відеокамери.

UPD: Провадження у справі було зупинено суддею за клопотанням прокурорів і чергове судове засідання призначено на 10:00 04 травня», – йдеться в пості.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button