Суспільство

Чернігівський «Шлюб за добу» набуває популярності серед киян

Проєкт, що єднає родини, – «Шлюб за добу» — набирає обертів. Тільки за 12 днів листопада за допомогою цієї послуги розписали 23 пари. За словами директора Міського палацу культури Ірини Должикової, одружуватися в Чернігові без зайвих клопотів останнім часом дуже полюбили кияни. І на це є конкретна причина: тут це можна зробити значно дешевше та простіше, аніж у столиці.

Осінній шлюбний ажіотаж нині в самому розпалі – лише за два дні, 7-го та 8-го листопада, в Міському палаці культури зареєстрували шлюб аж 10 родин. Тобто по 5 пар щодня. З огляду на пропускні можливості палацу, такий показник є максимальною денною межею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Шлюб за добу” тепер можна оформити і в Ніжині

Ірина Должикова:

— Але і це ще не все. Чомусь саме 7 листопада виявилося дуже популярною датою. Тільки цього дня в нас подали заяви аж 15 пар!

Левова частка молодят – жителі Чернігова та Києва. Кияни взагалі полюбляють наше місто не лише як можливість перепочити від гамірного мегаполісу, а й тому, що тут значно дешевші послуги на реєстрацію стосунків у проєкті «Шлюб за добу». За попередніми даними, тільки звичайна неурочиста церемонія коштуватиме парі 5 тисяч грн, тоді як у Чернігові 6 тисяч – уже максимальний тариф на неділю-понеділок за принципом «Все включено».

Хто зазвичай користується можливістю швидкого одруження? Окрім жителів столиці, це також й іноземці (Вірменія, Грузія), подали заявку пари, де один із членів майбутньої родини з Молдови, Ізраїлю.

Ірина Должикова:

— Нас вони люблять за те, що тут усе якісно, швидко, без зайвих ускладнень, дешево та комфортно.

Загалом саме цим сервісом «Шлюб за добу» за вже два роки його існування скористалися тисячі пар із десятків країн світу.

Джерело: mpk.cn.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button