Суспільство

Чернігівським рибоохоронним патрулем знищено понад два кілометри браконьєрських сіток

31 серпня 2021 року Чернігівським рибоохоронним патрулем знищено 130 од. заборонених знарядь лову: 89 од. сіток зяберних (одностінних), 34 од. сіток поріжних та 7 од. сіток «ятір». Загальна довжина утилізованих сітних знарядь лову – 2 707 метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині знов впіймали рибалок-браконьєрів

Знищення відбулося в присутності спеціальної комісії за участі представників Головного управління Державної податкової служби в Чернігівській області, фінансового управління Чернігівської міської ради та головного державного виконавця Деснянського відділу державної виконавчої служби у місті Чернігові.

Знищувалися знаряддя лову, вилучені в порушників Правил рибальства за ч. 3 ст. 85 КУпАП, конфісковані у порушників, відповідно до рішень судів та згідно з актами виявлення та вилучення безгосподарського майна. Ліквідація здійснювалась шляхом приведення заборонених знарядь у непридатність для використання – рубанням і різанням.

Усього від початку року Чернігівським рибоохоронним патрулем знищено 1 070 од. заборонених знарядь лову, з них 1 063 од. сіток, загальна довжина яких – 20 658 метрів.

Джерело: Чернігівський рибоохоронний патруль

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button