Суспільство

Чернігівці хочуть знати своїх депутатів

Хто мій депутат? – петиція із такою назвою була зареєстрована у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

«На сайті Чернігівської міської ради у розділі «Депутатський корпус» є перелік усіх депутатів в алфавітному порядку. А якщо натиснеш на прізвище депутата, то дізнаєшся про дату народження, де він чи вона працює, від якої партії, особисті телефон та електронну адресу… багато про що можна там дізнатися, окрім до якого району/сектору цей депутат прикріплений!» — йдеться у тексті петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці просять доріжку для пішоходів на Бобровиці

Автор петиції Надія Кривопаленко звертається з проханням до працівників міськради розмістити на сайті ради інформацію про те, за якими вулицями закріплений той чи інший депутат.

«Не треба малювати складні карти та витрачати на це великі гроші. Достатньо у тому самому розділі «Депутатський корпус» розмістити табличку, де у першому стовпчику буде П.І.Б. депутата (і це може бути як і зараз — в алфавітному порядку та з гіперпосиланням), а у другому (як у відділеннях деяких комунальних служб) – перелік вулиць з номерами будинків, якими опікується цей депутат», — пропонує Надія Кривопаленко.

До кінця збору підписів залишилось 29 днів.

Станом на 5 травня петицію підписали 9 осіб з 250 необхідних.

Ще статті по темі

Back to top button