Суспільство

Чернігівці поділилися думками щодо Дня дурня

У багатьох країнах світу 1 квітня відзначається День сміху, або День дурня. Цього дня заведено розігрувати одне одного. Тож журналісти ЧЕline поцікавились у чернігівців, як вони ставляться до цього дня. А також – чи були у їхньому житті кумедні випадки, пов’язані з Днем сміху, чи жартував хтось над ними або, навпаки, вони над кимось? Якщо так, то як саме?

кондратьевІгор Кондратьєв

Нормальне свято – хай буде. Випадки кумедні в житті були, бо жартував і сам, і наді мною.

 

 

 

 

думичАндрій Думич

Намагався щось пригадати, але так і не зміг. Пожартувати я люблю, але чогось особливого до 1 квітня ніколи не готував, та й мене ніхто не розігрував. Одна банальщина.

 

 

 

тарнавськийОлександр Тарнавський

Останній кумедний випадок – народ України пожартував і дав на президентських виборах…

 

 

 

 

бондаренкоЖеня Бондаренко

Знаєте, сьогодні дуже гумористичний день, чи як він там… День дурня. Я прокинувся і зрозумів, що багато людей хочуть повернутися в п…у Путіна. Може, це вони так жартують? Оце найсмішніший і найстрашніший день. Знати, що багато людей не хочуть  майбутнього для своїх дітей. Може, це жарт?

 

 

 

рейкоМарина Рейко

Я за натурою лiрик, а не комiк, тому 1 квiтня для мене не свято. Сама нiкого не розiгрувала i, що цiкаво, не ставала об’єктом чужих жартiв. Напевно, знайомi вiдчувають, що зi мною краще не жартувати.

 

 

 

лаптійОлександр Лаптій

1 квітня – це перший день мого улюбленого місяця, решта трактувань цього дня для мене не існує.

 

 

 

 

бречкоЄгор Бречко

Скажу чесно, нічого такого, аби запам`яталося у моєму житті на 1 квітня, немає. Я не люблю цього «свята». Воно для мене трохи дурне.

 

 

 

 

12472288_1102546823129122_8181914947109745949_nОксана Писана

До свята ставлюсь добре, бо й сама люблю пожартувати. Пам’ятаю, як сказала чоловікові, що на другому УЗД розгледіли двійню, а не одну дитину, як на першому. Ото був жарт…

Ще статті по темі

Back to top button