Суспільство

Чернігівці поки не зможуть поїхати до Білорусі – країна закрила кордони

Білорусь обмежила в’їзд на свою територію з України, Польщі, Литви та Латвії. Про це повідомляє видання TUT.by із посиланням на відповідь Державного прикордонного комітету Білорусі. Також про запровадження заборони на в’їзд білоруською стороною попередили і в Державній прикордонній службі України.

«У зв’язку зі сформованою епідемічною обстановкою в суміжних країнах Білорусь тимчасово обмежує в’їзд на свою територію через наземні пункти пропуску окремих категорій фізичних осіб з Латвії, Литви, Польщі та України», – мовиться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міський голова Новгорода-Сіверського помер від коронавірусу

У роз’ясненні уточнюється, що під обмеження не підпадають дипломати, водії транспортних засобів, призначених для виконання міжнародних автомобільних перевезень, а також члени поїзних і локомотивних бригад міжнародного залізничного сполучення. Наразі не вказується, до якого часу зберігатиметься така ситуація.

У ДПСУ підтверджують нові обмеження на в’їзд до Білорусі.

«Згідно з повідомленнями, які надійшли в органи охорони державного кордону України від відповідних органів Республіки Білорусь, білоруська сторона з 29 жовтня обмежує пропуск через кордон. Вказані обмеження суміжна сторона аргументує додатковими заходами з недопущення поширення коронавірусної інфекції», – йдеться на сайті прикордонників.

Водночас про обмеження, які б стосувались виїзду з Білорусі – ніде не вказано.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: 5 канал

Ще статті по темі

Back to top button