Суспільство

Чернігівці розповіли, чи сняться їм кошмари

Сни – одне з найзагадковіших і найцікавіших явищ у нашому житті. Науковці досі сперечаються щодо цього питання і не можуть з точністю визначити, що таке сновидіння. Хтось із нас поринає у світ сновидінь щоночі, хтось стверджує, що не бачить снів узагалі. У стародавні часи вважалось, що це – повідомлення від богів. Багато хто вірить у те, що сни можуть бути віщими. Особливо люди приділяють цьому увагу, коли сновидіння мають негативний характер. Тож журналісти ЧЕline поцікавились у користувачів Facebook, чи сняться їм кошмари, які з них запам’ятались і чи віщі такі сни.

 

доропейНаталія Доропей

Сняться і дуже часто. Сниться війна, вибухи, танки. Ще сняться люди, які померли (рідні та чужі).

Такі сни переважно сняться мені до хвороби та неприємностей. Якщо приснилось щось таке, я вже знаю (чекаю), що буде якась неприємність у родині.

 

 

Юлія Василенковасиленко

Кошмари іноді сняться, про такі сни, прокидаючись, намагаюсь не думати і швидше їх забути, адже негатив притягує негатив.

 

 

 

 

соловейНаталія Соловей

 

Не сняться страшилки, телевізор дивитись перестала, от і сни такі вже не сняться.

 

 

 

плахотнаяЮлія Плахотна

Кошмари сняться такі, що я просинаюся в холодному поту з думкою: «Боже, треба терміново записати на папір – який оригінальний сюжет для роману». Поки шукаю папір – забуваю деталі. Щодо віщих снів, то нещодавно наснилося, як ми з однією знайомою збираємо в лісі гриби. Прочитала – це до проблем. Невдовзі сталися події такі самі, як у неї рік тому. Однакові гриби – однакові проблеми.

 

 

деркачНаталія Деркач

Іноді сняться кошмари на Повню, коли місяць уночі через вікно світить просто на мене. У такі ночі намагаюся щільно зашторювати вікна. Не знаю, пов’язане це саме з фазою місяця чи просто збіг.

Найкошмарніший сон мені приснився дуууже давно, але я його досі пам’ятаю. Уві сні до мене прийшов мій зведений брат, який не так давно розбився, він прийшов до мене вночі, підняв із ліжка та почав кружляти. Я прокинулася від жаху. Через кілька днів стався викидень. Але взагалі не вірю у віщі сни.

 

данильченкоОльга Данильченко

Сняться, особливо останнім часом. Відьми сняться.

Бувають сни віщі, а бувають такі, що нічого не означають.

Але була б підказка, як їх тлумачити.

 

 

 

карасьСєргєй Карась

Сни сняться, деякі пам’ятаю.

Бувають і кошмари, але дуже рідко вони справджуються.

 

 

 

 

41215807_1791524704257020_1906854999980244992_nЯрослав Тарасенко

Кошмари мені не сняться.

Тільки погано сплю перед важливими для мене подіями – певно, хвилююсь.

 

Ще статті по темі

Back to top button