Суспільство

Чернігівці розповіли, чого чекають після виборів

25 жовтня, яке ще називають датою, що може змінити майбутнє, невпинно наближається. Цьому дню передував «гарячий» період, упродовж якого величезна кількість різних кандидатів наобіцяла краще майбутнє, системні зміни та якісні перетворення. Чи вірять у це чернігівці, чи підуть узагалі голосувати та які сподівання покладають на вибори, з’ясовував журналіст ЧЕline.

Сергій ГривкоСергій Гривко

Обов’язково піду. Чекаю від виборів оновлення місцевого самоврядування. Щоб ми обрали вектор зі створення можливостей для молоді й інвесторів. Орієнтувалися на розвиток бюджету будь-якої громади, а не критичне освоєння коштів.

 

 

Андрій ЛіплянськийАндрій Ліплянський

На вибори, на жаль, не піду, бо територіально зараз перебуваю в іншій області, а документи про перенесення місця голосування вчасно не встиг подати.

Дуже хотілося б, щоб Чернігів продовжував змінюватися на краще, незалежно від того, хто саме буде його мером чи меркинею. Поїздивши Україною, я особливо сильно відчув цей контраст між сучасним Черніговом та іншими обласними центрами країни. Наше місто дійсно гарне, розвинуте, комфортне. Проте є багато напрямів, у яких Чернігів узагалі ніяк не може конкурувати з іншими містами України. Яскравий приклад – промисловість. А точніше – майже повна її відсутність. Немає містоутворюючих підприємств. Розумію, що місцеву владу в цьому звинувачувати не слід, адже це зовсім не її компетенція, але якщо казати про свої очікування від наступних 5 років життя в Чернігові, то я був би дуже радий, якби в місті було бодай щось створено в цьому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як чернігівка розмалювала стильними зображеннями власний будинок

Марія ДомашенкоМарія Домашенко

Звісно, на вибори підемо. І наступні п’ять років очікую, що місцева влада буде більше чути містян, їхні прохання, ініціативи та хоч іноді цікавитися їхніми думками щодо ідей, які вона планує впроваджувати в місті.

 

 

Діана МкртчянДіана Мкртчян

Голосувати не піду. Не впевнена, що буде безпечно. А чого очікую? Думаю, що очільник міста залишиться. Може змінитися депутатський склад, за партіями. З огляду на свій досвід у політиці, особливих змін не очікую. Тому що перед виборами – всі красені й дуже переймаються проблемами, а на ділі – діють в умовах, що є. Хочу, щоб місто продовжувало розвиватися. Особливо сподіваюся, що зміниться ситуація з інвестиційною картиною міста. Бо якась грусть-пєчаль.

 

Вадим БалінськийВадим Балінський

На вибори йду лише для того, щоб «дохлая зеленая нечисть» у жодному разі не пройшла навіть в очільники ОСББ. Очікую? Аж НІ-ЧО-ГО. Все буде тільки гірше.

 

 

Сергій ГоробецьСергій Горобець

Так, голосуватиму. Очікування складніше сформулювати. Багато різних проблем на місцях, тож очікую, що вони активно вирішуватимуться, а не створюватимуться нові.

 

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button