Суспільство

Чернігівці розповіли, як ставляться до Лукашенка

Самопроголошений «президент» Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що на території України США нібито розгортають військові бази. Він додав, що на це треба реагувати, і зазначив, що домовився з Володимиром Путіним вживати у відповідь відносно нашої держави «якихось дій».

А як українці, зокрема, чернігівці, ставляться до Олександра Лукашенка та його політики, журналісти ЧЕline поцікавились у користувачів Facebook.

Олександр Бойко: «Як на мене, Лукашенко багато в чому переходить межу. Права та свободи громадян повинні бути на першому місці, а режим «батьки» їх порушує.

Якщо люди виходять на вулиці й просять президента піти, то він як політик вичерпав себе».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому білоруський Бацько українським козакам не товариш

Леонід Склезь: «Наше ставлення буде неповним без реального знання життя білоруського народу. Тому воно не відображатиме реального життя народу, бо ми бачимо їхнє життя на картинках, нами побачених і показаних. Тож свою оцінку ми повинні довести, почувши думку і відгуки різних верств населення».

Алекс Магнум: «Схвально ставлюся! Завдяки йому маємо наочний приклад того, до чого можна довести країну, цілуючись взасос із москалями…»

Юлія Сашко: «Чужа сім’я – темний ліс. Чого туди лізти? Самі розберуться. Он уже нам допомогли розібратися, з 2014 року ніяк тепер не розберемося».

Артем Алексеєнко: «Дуже негативно, останній диктатор цивілізованої Європи (Росію до уваги не беремо). Тому він повинен скласти компанію або Мілошевичу в Гаазі, або Хусейну)».

Тетяна Штирбулова: «Політика – це чуже болото. Вірю, що в них буде все добре, і прошу Бога, щоб дав мудрості для всіх».

Маша Маш: «Справжнісінький президент, і хто не погоджується – поїдьте поживіть у Білорусі, як там живуть люди, які ціни на все, які пенсії і зарплати, і сам рівень життя, а головне – настрій людей, але не тієї молоді, що бігає, як у нас, по майданах, а тих людей, хто працює, запитайте, чи є у них страх, що вони не зможуть оплатити квартиру, та у них і субсидій немає, вони їм не потрібні, а роботи стільки, що лиш хотів би працювати, і головне – не біжать на заробітки, та й багато іншого, є проблеми, але вони незначні, бо в них є господар країни, а в нас… »

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівці відреагували на останні заяви білоруського президента щодо України (Відео)

Любов Іванченко: «Політика Лукашенка – диктатура у повному її прояві, що підкріплюється підтримкою РФ. У країні немає свободи слова, всі масмедіа підпорядковані лише одній людині. Народ настільки заляканий репресіями, що боїться зайве щось сказати, тому всі й мовчать.

Згадати лише комедію, яку розіграли з посадкою літака з опозиціонером Протасевичем.

Це класичний приклад методу управління державою, розроблений ще у радянські часи КДБ, коли всіх «неугодних» просто залякували, саджали до в’язниць і навіть розстрілювали».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button