Суспільство

Чернігівці розповіли, які подарунки замовляють у Діда Мороза на Новий рік

Сьогодні дивовижне і казкове свято для всіх людей, які ще не втратили віру в чудеса.

Адже щорічно 4 грудня відзначають Міжнародний день замовлень подарунків і написання листів Дідові Морозу.

У цей час у всьому світі відкриваються поштамти, що надають послуги для відправки листів бородатому другу всіх дітей. Однак з’ясувалося, листи Діду Морозу пишуть не тільки діти, але й дорослі зі своїми дорослими побажаннями.

Зважаючи на це, ЧЕline вирішив поцікавитись у чернігівців, який подарунок хотіли б замовити собі під ялиночку, а також – який із подарунків, отриманих раніше, запам’ятався найбільше.

Марія Коробко

Марія КоробкоІз настанням зими кожен чекає на свято. І я теж. У дитинстві любила писати листи Діду Морозу. Починала робити це задовго до 31 грудня. І віддавала батькам. Тато їхав до міста «передавати листа Діду Морозу». А список подарунків був величенький!

І все я потім знаходила під ялинкою. Це були переважно солодощі, іграшки. Вже в дорослому віці Дід Мороз «приносив» мені інші сюрпризи.

Навіть важко сказати, який саме запам’ятався більше, бо в кожному – частинка душі того, від кого цей подаруночок.

Вікторія СидороваВікторія Сидорова

Коли сама стала мамою, перестала замовляти подаруночки у святого Миколая, натомість уважно прислухаюся до бажань і своєї донечки, і племінників. Стараюся їх чимось порадувати, причому це не обов’язково має бути дорога річ, але щось оригінальне, креативне: або книжечка, або іграшка, або печиво ручної роботи.

Цей рік і саме цей час для мене особливий тим, що я саме розмірковую над подаруночком для малесенької крихітки – нового члена нашої родини. Нещодавно моя донечка народила донечку. Тож це буде перше свято Миколая для нашої дівчинки.

Ймовірно, приготую для неї лялечку-оберіг ручної роботи.

Олександр Назаренко

Олександр НазаренкоХоч як банально це прозвучить, але замовив би собі та своїм близьким здоров’я. Бо у році, що минає, якось із цим у нас не дуже склалося. А коли нездужаєш, то й подарунки не йдуть на думку.

Що стосується новорічних подарунків, то в мене день народження 1 січня. Тому важко розрізнити, який із подарунків був на Новий рік, а який – на день народження. А запам’яталося, коли в редакції газети, де на той час працював, вирішили доставити передплатникам новорічні подарунки по домівках.

Я на кілька годин став Дідом Морозом у класичному вбранні. І найпам’ятнішим подарунком для мене стало робити подарунки іншим. Щирі емоції, радість і новорічний настрій пам’ятні й досі.

Анна КолесоваАнна Колесова

Хочу мандрувати. Дідусю Морозе, можна мені путівочку до Туреччини на півроку?!

Удома коштовних подарунків на Новий рік не даруємо. Не пригадую зараз таких, щоб особливо запам’яталися.

Найчастіше – це кошики з косметикою, солодощами та іншими приємними дрібничками.

Марина Шолох

Марина ШолохЯ дуже люблю подорожувати, тому на Новий рік хотіла б отримати невеличку подорож до Львова або в Карпати. Атмосфера, що панує в горах на Новий рік, – це справжнє диво. Звісно ж, хотілось і погоду зі сніжком та невеликим морозцем.

А спогади про найкращий подарунок родом із дитинства. Це був іграшковий набір «Лікаря». Мені тоді було 5 років, моя мама працює в медичній сфері, тому мені завжди хотілося бути схожою на неї.

Великого вибору іграшок, як тепер, у ті часи не було. А якщо і були, то коштували вони немало.

Тож досі пам’ятаю ту радість, коли під новорічною ялинкою побачила цілий набір інструментів – фонендоскоп, склянки з ліками й таке інше.

Сергій Гривкогривко

Колись у дитинстві Дід Мороз подарував мені найсмачніші у світі мандаринки! Ніколи більше такі не попадались!;-)

І під Новий Рік завжди шукаю їх! Напевно, хоча б один раз їх хотів би ще скуштувати.

 

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button